ETVIE FELIRAT WHITE BIG.png

Egy táncos életében nincs annál nagyobb öröm, felemelőbb pillanat, mint amikor előadás közben eljut a nézők szívéhez a gondolat, az érzés, és látja a szemekben, érzi a szívük dobbanásában, hogy közösen részesei a csodának.

MARTI 12.png

Üdvözöllek 

EtVieDanse Tánciskolánk honlapján!

Sajnos, a mai modern embertől ebben a rohanó világban egyre távolabb kerül a mozgás művészete és ezért gyakran hallani olyan véleményeket, hogy, „én nem értek a tánchoz, ezért nem nézek táncelőadásokat“. Pedig nem kell érteni hozzá, hogy az embernek örömet okozzon, szeresse, esetleg üzenetet hordozzon vagy tolmácsoljon számára attól függően, hogy  műveli vagy nézőként vesz részt benne. Úgy gondolom, talán a tánc az egyik legőszintébb kifejezésmód, és ezt becsülnünk kell.

Szeretnék amíg csak bírok, annak élni, amire mindig is vágytam, a táncművészet megszerettetésének, s hogy a szeretetemből adhassak a tanítványaimnak annyit, hogy ők is elinduljanak ezen a pályán és majdan magasra szárnyaljanak vagy csak egyszerűen teljes életet élő, boldog emberekké váljanak!”

MARTI 06.png

Nagy Márta

táncpedagógus, művészeti vezető

Az EtvieDanse Táncegyüttes

azzal a céllal alakult sok évvel ezelőtt, hogy az itt tanuló gyermekek szervezett formában magasabb színvonalon ismerkedhessenek meg a táncművészet különböző ágaival.
Nagyon szeretek fiatalokkal, gyerekekkel dolgozni!

Nézni, ahogy gyarapodik a tudásuk!

Tudást, látásmódot adni.

Terelgetni őket!

ETVIE TANCFORMACIO 01.jpg
 
ETVIE TANCFORMACIO 04.jpg
BAJNOKI LOGO 07.png

Táncegyüttesünkben a képzés az életkornak és az egyéni adottságoknak megfelelően különböző korcsoportokban folyik kisiskoláskortól  felnőtt korig.

Növendékeink a táncművészet különböző stílusait tanulják, melyek a:  balett,  jazz tánc,  modern technikák.

Latin tácoktatás felnőtteknek

Az idén bővült a táncstúdió egy új „szerelemmel” már latin divattáncokat is tanulhatnak a társastáncok felnőtt kedvelői. Nagy örömömre sok lelkes pár sajátítja el nálunk az alapokat.

TARSAS 04.JPG
 

Elért sikereink

Büszkék vagyunk a táncművészet terén elért eredményeinkre, kitüntetéseinkre, hazai és nemzetközi sikereinkre, Európa Bajnoki helyezéseinkre, elismeréseinkre, azonban a legfontosabb esemény számunkra minden nyáron a városi Szent István napi előadás. Hónapokkal előtte kezdünk készülni és bizony sok áldozattal és lemondással jár, hiszen mialatt mi próbálunk, az emberek általában nyári pihenésüket töltik, azonban a felejthetetlen pillanatok mindenért kárpótolnak.

 

Fantasztikus és szívbemarkoló élmény, az egyik legszebb ünnepünkön annyi ember előtt a színpadon állni.

BAJNOKI LOGO 03.png

2019

BAJNOKI LOGO 03.png

2017

BAJNOKI LOGO 03.png

2016

BAJNOKI LOGO 03.png

2015