ETVIE TANCFORMACIO 06.jpg

EtvieDanse

Táncművészeti Stúdió és Táncegyüttes

elért eredményei

Táncstúdiónk számos országos és európai minősítést szereztek az utóbbi években:

  • Többszörös Európa Bajnoki cím

  • országos különdíjak

  • legjobb táncos díjak

  • legjobb koreográfia díj

  • művészetért díj művészi látványtánc kategóriákban.

 

Salzburgi, Zatoni Táncfesztivál meghívott résztvevője.

CUP 01.png

Európa bajnoki címek

BAJNOKI LOGO 02.png

2019

BAJNOKI LOGO 02.png

2017

BAJNOKI LOGO 02.png

2016

BAJNOKI LOGO 02.png

2015

Eredményeinkről bővebben

2019  2018  2017  2016  2015  2014

 

2019

Európa Bajnokságon Balatonfüreden

Magyar Látványtánc Szövetség Országos Bajnoksága 

Ebben az évben sok új izgalmas koreográfiát készítettünk. Több sikeres területi ás Országos Bajnokság után Az Európa Bajnokságon Balatonfüreden Tosca című szenvedélyes darabunk 2. a Könnyek az esőben című érzelmes , lírikus számunk 3. helyezést szerzett. A kisebbek B kategóriában, szintén dobogós helyen végeztek a Túl a szivárványon és a Babaház című műsorszámukkal. Sikeres fellépéseink után meghívást kaptunk egy horvátországi fesztiválra.: Zaton Dance and Music Festival, ahol több csodaszép városban örvendeztettük meg a nemzetközi közönséget előadásunkkal. Fantasztikus élmény volt. Szeptembertől hatalmas munkába kezdtünk, Csajkovszkij Csipkerózsika balettjének keresztmetszetét próbáltuk a Dunakeszi Szimfónikus zenekarral Az élő zenére előadott darab, benne a 9 koreográfiával, eufórikus élményt jelentett és maradandó tapasztalatot adott. Jelenleg is teli vagyunk tervekkel, Liszt, Brahms műveket és régi vágyunkat a Schindler listája varázslatát szeretnénk színpadra vinni.

1

db

II.

helyezés

EtvieDanse társulat

Európa Bajnokságon Balatonfüreden

Az Európa Bajnokságon Balatonfüreden Tosca című szenvedélyes darabunk 2. helyezést ért el

1

db

III.

helyezés

Belák Dorottya

MLTSZ őszi kupa

Az Európa Bajnokságon Balatonfüreden a Könnyek az esőben című érzelmes, lírikus számunk 3. helyezést szerzett.

2018

MLTSZ őszi kupa,

Kvalifikációs táncverseny,

Magyar Látványtánc Szövetség Országos Bajnoksága 

Nagy lelkesedéssel kezdtük az idei tanévet is. nagy sikerrel szerepeltünk közel egy órás látványos műsorunkkal a Dunakeszi Feszt rendezvényén. Az MLTSZ őszi kupán, ismét minden kategóriában első helyet szereztünk, Verók Vivien és Belák Dorottya szóló versenyszámával első helyezést, ill. különdíjat kapott. Nagy szorgalommal készültünk a városi karácsonyi rendezvényre, ahol új repertoárunkból több számot is előadtunk olyan nagy sikerrel, hogy a város vezetőinek elismerését is sikerült ismét kivívnunk. A farsangi és báli rendezvények elmaradhatatlan színfoltja volt csoportunk látványos és színes műsora. A kvalifikációs táncversenyen, modern tánc, modern balett és színpadi látványtánc kategóriákban, junior korosztályban „A” kategóriában döntős helyezéseket szereztünk, mindhárom versenyszámunkban első helyen jutottunk tovább, melyre nagyon büszkék vagyunk! A Magyar Látványtánc Szövetség Országos Bajnokságán is valamennyi számunkban a dobogó legfelső fokán állhattunk és szereztünk nemzeti kvalifikációt az Európa Bajnokságon való részvételre. Hozzátéve, hogy ugyanezen a héten megható és szívből jövő műsorral kápráztattuk el a szülőket és az érdeklődőket a Művészeti Iskola tánc tanszakának vizsga előadásán. Ezt követően nagysikerű két órás műsort adtunk a József Attila Művelődési Házban. Majd a az augusztus 20.-i Honfoglalás című előadás koronázta  a tanévet.

1

db

I.

helyezés

Verók Vivien

MLTSZ őszi kupa

Az MLTSZ őszi kupán első helyet szerezett.

1

db

I.

helyezés

Belák Dorottya

MLTSZ őszi kupa

Az MLTSZ őszi kupán szóló versenyszámával első helyezést, ill. különdíjat kapott.

3

db

I.

helyezés

EtvieDanse társulat

kvalifikációs táncverseny

Modern tánc, modern balett és színpadi látványtánc kategóriákban, junior korosztályban „A” kategóriában, döntős helyezéseket szereztünk, mindhárom versenyszámunkban első helyen jutottunk tovább

2

db

I.

helyezés

EtvieDanse társulat

Magyar Látványtánc Szövetség Országos Bajnokság.

Magyar Látványtánc Szövetség Országos Bajnokságán,  valamennyi számunkban a dobogó legfelső fokán állhattunk és szereztünk nemzeti kvalifikációt az Európa Bajnokságon való részvételre.

 

2017

Európa Bajnokság és

Őszi Országos Bajnokság

2017-ben ismét megvédtük Európa Bajnoki címünket A kategóriában a Carmen című opera betétdalával, és Ravel  Bolero című zenéjének feldolgozásával. Nagy sikerszériát ért el a Carmina Burana Lányok tánca koreográfiája, mely első helyet szerzett, míg a Carmen és Bolero ezüst érmes lett. Nagy szeretettel és kedves fogadtatással léptünk fel számos városi rendezvényen. A legemlékezetesebb talán az idősek otthonában előadott műsorunk volt. Augusztus 20-án pedig az Egy ország születése című rockmusicalben szerepelhettünk Meskó Zsolt rendezésében. Az őszi országos bajnokságon szintén dobogós helyeket szerzett a Romeo és Julia koreográfiája, első helyet szerzett a Black bird es modern táncban győztes lett a Notre Dame de Paris. Az évet számos karácsonyi gála szereplés tette teljessé a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar kíséretében.

2

db

I.

helyezés

EtvieDanse társulat

Európa bajnoki cím

Ismét megvédtük Európa Bajnoki címünket A kategóriában a Carmen című opera betétdalával, és Ravel  Bolero című zenéjének feldolgozásával. Illetve nagy sikerszériát ért el a Carmina Burana Lányok tánca koreográfiája, mely szintén első helyet szerzett,

1

db

II.

helyezés

EtvieDanse társulat

Európa bajnoki cím

A Carmen és Bolero ezüst érmes lett

1

db

III.

helyezés

EtvieDanse társulat

őszi országos bajnokság

Az őszi országos bajnokságon szintén dobogós helyeket szerzett  A Romeo és Julia koreográfiája

1

db

I.

helyezés

EtvieDanse társulat

őszi országos bajnokság

Az őszi országos bajnokságon

első helyet szerzett a Black bird

1

db

I.

helyezés

EtvieDanse társulat

őszi országos bajnokság

Az őszi országos bajnokságon,

modern táncban győztes lett a Notre Dame de Paris.

 

2016

VII. Látványtánc

Európa Bajnokság és

egyéb fellépéseink

A tánc által nagyon sok fellépésen, rendezvényen, szerepeltünk, részt vettünk táncversenyeken is, ahol Országos Bajnoki címet is szereztünk duó és csoportos kategóriában egyaránt.

Legnagyobb örömünkre sikerült többszörös Európa Bajnoki címet szereznünk modern balett és jazz tánckategóriában is mind csoport, mind szóló kategóriában. Magunk mögött tudhatjuk a csodálatos augusztus 20.-i gálaműsort, melynek koreográfiái, remélem különleges élményt jelentett a nézőknek. Meleg szívvel emlékszünk az adventi előadásunkra, az önálló, egész estét betöltő gálaműsorunkra és a számtalan koncertre a Váci Szimfonikus zenekarral, mely mindannyiszor felejthetetlen élmény növendékeim számára, köszönhetően Farkas Pál Igazgató Úrnak, aki a lehetőséget biztosította számunkra. Nagyon megható volt számunkra, hogy Kovács Magda életművét bemutató gálaműsorán is mi léphettünk fel, neves művészek mellett.

 

Örömmel tölt el, hogy a város vezetői támogatásának köszönhetően az idén is felkérést kaptunk sok városi rendezvény mellett, az alkotmány ünnepén való közreműködésre, s Dióssi Csaba Polgármester Úr személyes felajánlásának köszönhetően, felújíthattuk fellépő ruháinkat és így még színvonalasabb előadásokat tervezhettünk.

 

Új műsorral készültünk májusi gálánkra, amelyen mindhárom csoportunk képviseltette magát.

Hagyományainkhoz híven, több szlovákiai rendezvényen is felléptünk, és Ress Hajnalka színész énekesnő előadásaiban több alkalommal tánckarként közreműködtünk.

Majd az Újévi koncerten láthatták táncosainkat Dunakeszin.

3

db

I.

helyezés

EtvieDanse társulat

Európa bajnoki cím

Legnagyobb örömünkre sikerült többszörös Európa Bajnoki címet szereznünk modern balett és jazz tánckategóriában is mind csoport, mind szóló kategóriában.

2

db

I.

helyezés

EtvieDanse társulat

Országos bajnoki cím

Országos Bajnoki cím duó és

csoportos kategóriában egyaránt.

Ebben az évben felléptünk:
01. 10. Párkány, Zseliz
01. 15.  Dunakeszi
01. 16. Vác
01. 23. Szlovákia Nyitra, Losonc
01. 30-31. Szlovákia
02. 12. felsős farsang Kőrösi
02. 13. Rotary bál Aquaworld
02. 20. Kőrösi bál
03. 5-6.  Tavaszi Kupa
03. 05.  Művészeti iskola Gála
04. 1-3.  Területi Kvalifikációs Verseny
04. 23-24. Magyar Bajnokság
06. 4-5. EurOpen Modern Dance Championship
06. 14. Táncvizsga Gála előadás a József Attila Művelődési Házban.
06. 27-29. Magyar Bajnokság
06. 29-07. 03. Léva, Szlovákia,

07 24. Dunaszerdahely
08. 20.  Honfoglalás
10. 26.  Kovács Magda Polgári Zenetanoda jubileumi fellépés

 

2015

VI. Látványtánc

Európa Bajnokság

Az EtVieDanse táncegyüttesének növendékei a 2015. június 25-28. között Balatonfüreden megrendezésre került VI. Látványtánc Európa Bajnokságon kiemelkedő eredményeket értek el! 
A 891 produkcióból 8 az EtvieDanse Táncegyüttesé volt.

1

db

II.

helyezés

EtvieDanse társulat

B. kategória

„B” kategóriában a kisebbek Ezüstöt szereztek Winter című koreográfiájukkal, művészi látványtánc formációban.

1

db

V.

helyezés

EtvieDanse

társulat / B. kategória

„B” kategóriában a kisebbek 5. helyezést értek el a Múzsákkal, művészi látványtánc formációban.

1

db

II.

helyezés

EtvieDanse

társulat / A. kategória

„A”kategóriában a „nagyok” 2. helyezést értek el a Vihar és a Masquarade című produkciójukkal egyaránt, formációban és csoportban.

1

db

VI.

helyezés

Vándor Eszter

haladó csoport tagja

a haladó csoport kiváló tagja, nagyon tehetséges, magas technikai tudással rendelkező táncos, szóló koreográfiájával, melynek címe: Shatter me, 6. helyen végzett.

1

db

III.

helyezés

Kónya

Tímea

Kiemelkedően tehetséges, kiváló adottságokkal rendelkező, nagyon szorgalmas növendéke az együttesnek. légies mozdulataival elbűvölte a szakmai zsűri legkeményszívűbb tagjait is. Nereis című modern balett szólójával 3. helyen végzett.

1

db

I.

helyezés

EtvieDanse társulat

Európabajnoki cím

A legszebb eredményt az EtvieDanse társulata szerezte. A városunkban már ismert performansz a 2007-es Eurovíziós dalfesztivál győztes dala, a Destiny ihletésére látott napvilágot. A koreográfia a Fő Tér avatására készült és el is nyerte az Európa Bajnoki 1. helyezést, modern balett csoport kategóriában. 

Ez a tánc meghívást kapott a legkiválóbb műsorszámok gála műsorára is, melyet a Duna Televízió vetített le, egy későbbi időpontban. A táncosokat ezután  augusztus 20-án láthatták a Fő téren előadásra kerülő János vitéz produkcióban.

 

2014

Magyar Látványtánc Szövetség Országos Bajnokság

A Magyar Látványtánc Szövetség Országos Bajnokságán, az EtvieDanse társulat (művészi jazz és színpadi tánc koreográfiákat táncoltak) tagjai három korcsoportban 9 versenyszámmal szereztek korábban kvalifikációt a megmérettetésre. A maratoni versenyben hat I. díjat, két II. díjat és egy IV. díjat szereztek, így A kategóriában 7 számmal, B kategóriában a legkisebbek, 2 számmal nyertek nemzeti kvalifikációt a június végén, Székelyudvarhelyen megrendezendő Európa Bajnokságra. Moderntánc szóló junior

6

db

I.

helyezett

EtvieDanse

társulat

A társulat, művészi jazz és színpadi tánc koreográfiákat táncoltak. Tagjai hat első helyezést és Európabajnoki kvalifikációkat értek el

2

db

II.

helyezett

EtvieDanse

társulat

A társulat ugyanazon megmérettetésen, további két második helyezést értek el

1

db

I.

helyezett

Erős

Anett

A. kategóriában

elért eredmény

1

db

IV.

helyezett

Hodossy

Petra

A. kategóriában, legfiatalabbként

elért eredmény

1

db

I.

helyezett

Kónya

Tímea

A. gyermek kategóriában,

arany minősítés.

2

db

I.

helyezett

Színpadi látványtánc csoportban és formációban

modern balett kategóriában

két első helyezés

1

db

II.

helyezett

Színpadi látványtánc csoportban és formációban

modern balett kategóriában

egy második helyezés

 

Legfrissebb

híreink